Koelkast

Koelkast luchtjes bestrijden met een bakje koude koffie, 1 dag laten staan in de koelkast, dan is het luchtje weg.
- Aria

Als de koelkast nare geurtjes verspreidt, is het een goed idee om een halve aardappel in een bakje ranja voor een nachtje onafgedekt onderin de koelkast te zetten. Dit zal de nare geurtjes absorberen.
- Mw. Mia Dekkers

Om nare luchtjes in de koelkast te laten verdwijnen kun je er een droog theezakje inleggen. Deze absorbeerd de nare luchtjes. Een paar keer per maand het zakje verversen en weg zijn de vieze koelkastluchtjes! Ik heb het geprobeerd en het werkt echt!
- Charlotte

Als U Uw losse apparaten in de keuken zoals koelkast vriezer e.d. poetst met autowas loopt het water er zomaar weer en en is het vuilafstotend.
- Marian

Als het camping seizoen afgelopen is de koelkast schoonmaken stekker eruit en zet er maar twee bakjes met gewone gemalen koffie in, de deur kan gewoon dicht, als het camping seizoen na een half jaar weer begint en u trekt de koelkast open dan ruikt hij naar koffie en is hij brandschoon van binnen, dus geen schimmels in de koelkast(dit werkt ook bij de vriezer).
- Rood

Heeft u een nare geur in uw ijskast die u liever kwijt als rijk ben zet een bakje met keueknzout in de ijskast en elke keer als u iets er uit pakt even met het bakje schudden, de geur verdwijt zo een stuk sneller
- Syl Heijster

Leg een keer per maand een nieuw theezakje in de koelkast en uw koelkast is reukloos.
- Leny

Word je ook zo naar van al die zwarte vingers op je koelkast. Zet "m in de autowas! Minder vlekken en makkelijker schoon te maken.
- Monique

Snij een citroen door de helf leg die in de koelkast en de geur is weg. als je ziet dat hij is opgedroogd vernieuwen
- Mariam